Instruktör Anette hos Videdals GIF

Power
Pump, Boxning m.fl., Gympa, Power, Pilates

FÖDD: 23 april, 1969
FAMILJ: Gift med Thomas och har två söner, Max och Jacob.
NÄR JAG ÄR HÄR: kör jag Brädgympa, Powerstrike Impact, Styrka eller MLR.
NÄR JAG INTE ÄR HÄR: Jobbar jag som marknadskoordinator och IT-ansvarig på Agro Maskiner, den bästa försäljningsorganisationen av lantbruksmaskiner i Skåne, Blekinge och Halland. Kan hända att jag tittar på när mina killar spelar innebandy eller badminton eller så är familjen tillsammans på någon trevlig resa.
ÄTER GÄRNA: God mat med goda vänner. Grekiskt och thai är favoriter.
DRICKER GÄRNA: Bubbelvatten och kaffe latte.
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: utbildad inom aerobic och step. Halkade in på gympa av en slump (Lena skadade vaden och behövde hjälp på brädgympan, tror jag). Nu är det muskler och boxning som gäller men allt är fortfarande lika kul. Instruerat på Videdals GIF sen starten på Husiegård.

Instruktör Sussie hos Videdals GIF

Sussie Schwab

Zumba Step
Zumba Gold
Zumba, Zumba Step, Styrelse, Gympa, Zumba Gold

FÖDD: en vårdag den 21 maj, 1970
FAMILJ: Bor med mina söner på Riseberga i Malmö
NÄR JAG ÄR HÄR: Kör jag världens roligaste träning, Zumba®, Zumba® Step och Gympa. Jag vikar också på Powerstrike, Brädgympa och Step. Är kassör och marknadsansvarig i föreningen.
NÄR JAG INTE ÄR HÄR: är jag betongarbetarare.. Jag jobbar med marknadsföring på Starka Betong. Efter jobb är det golf, hus, resor, familj och vänner som gäller.
ÄTER GÄRNA: javisst, rent för mycket av allt gott som finns. Franska och Italienska köket är favoriter, men brukar varva med både indiskt och thai. Svensk husmanskost är väl heller aldrig fel.
DRICKER GÄRNA: Till maten blir det oftast vin, men jag är game på det mesta.
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: Började med dans och show när jag var ung och fortsatte sen med aerobic. Nu är det nästan bara Zumba® som gäller. Där är så många glada, härliga människor som har roligt. Har varit gympa och aerobicinstruktör i snart 20 år.

Instruktör Ursula hos Videdals GIF

Ursula Karwat

FÖDD: 21 oktober 1967
FAMILJ: bor på landet med min sambo, min son och katten Gustav
NÄR JAG ÄR HÄR: kör jag basgympa och brädgympa..
ÄTER GÄRNA: Grönsaker i stora lass, rom/russin choklad och dajmglass
DRICKER GÄRNA: örtte, espresso
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: alltid tyckt att det är kul att röra på sig. Jag har testat en hel del, dock inte som ledare. Jag fick min utbildning via Gif. Är jag inte på gymmet så tränar jag en hel del hos mina kollegor. Powerstrike och spinning är mina favoriter. I framtiden vill jag gärna själv jobba med spinning. Brukar gå/springa en mil - det är en avkoppling för själen.

Outdoor fun