Instruktör Kenneth hos Videdals GIF

FÖDD: 25 Februari 1974
FAMILJ: Bor i kvarnby med min sambo Linda och
våra katter Örjan o Loppan
NÄR JAG ÄR HÄR: Är jag spinning instuktör onsdagar och lördagar. När jag inte är här: Jobbar jag på Hoya Lens Sweden, umgås med mina vänner och familj, lyssnar på musik, kör motorcyckel och tittar på film. Jag försöker att hinna med så mycket som möjligt och tycker om utmaningar och provar gärna nya saker.
ÄTER GÄRNA: God mat, allt från husmanskost till gourmet middag.
DRICKER GÄRNA: Mjölk, ett gott vin, en god kopp kaffe med Cognac samt öl och en rökig Whisky
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: Har provat lite av allt möjligt, spelat ishockey, kört speedway, motorcross, spelat pingis, cycklat, styrketränat, tränat Bodypump och Powerstrike och nu spinning. Har tränat spinning sedan Augusti 2000 och varit aktiv instruktör i klubben sedan December 2000. Har två spinning grund/basic och en spinning fortsättning/advance i bagaget till min hjälp.

Instruktör Laura hos Videdals GIF

Laura Ekdahl

FÖDD: 14 jul, 1990
NÄR JAG ÄR HÄR: Kör jag spinning och UBT
NÄR JAG INTE ÄR HÄR: Läser jag till tandhygienist på Malmö Högskola
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: Har spelat handboll i 12 år med störst framgång i Skånelaget, H43 Lund och LUGI Handboll. Gick idrottsgymnasium och har en idrottsledarutbildning i bagaget. Hittade GIF 2012 och har sedan dess varit fast och blivit "spinningfrälst". Älskar all form av konditions- och styrketräning. Jag ger alltid järnet!

Instruktör Linda hos Videdals GIF

Linda Ziethén

FÖDD: 22 Maj 1979
FAMILJ: Bor på Toftängen tillsammans med mina härliga barn, Pontus 19 och Elin 15.
NÄR JAG ÄR HÄR: Kör jag spinning samt tränar HIIT när tiden räcker till
NÄR JAG INTE ÄR HÄR: Arbetar jag inom HR på IKEA IT, umgås med min familj och vänner samt försöker hitta tid både till träning och avkoppling
ÄTER GÄRNA: Tacos
DRICKER GÄRNA: Vin, vatten och är inte mig själv utan mycket kaffe.
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: Började med styrketräning på gymmet men insåg snart att gruppträning är mycket roligare. Har tränat de flesta pass här på Videdals GIF genom åren men nu är det mest spinning och HIIT som gäller.

Instruktör Ulf hos Videdals GIF

Ulf Asklund

Cirkel
Cirkel, Spinning

FÖDD: 9 juni, 1967
FAMILJ: Bor på Riseberga med min famjlj, Maria, Johan och Emma
NÄR JAG ÄR HÄR: Kör jag spinning och Spinning Styrka. Är även med i styrelsen.
NÄR JAG INTE ÄR HÄR
: Engagerar mig gärna i barnens aktiviteter. Jobbar dock för mycket och ägnar mig alldeles för lite åt egna aktiviteter.
ÄTER GÄRNA: En god middag tillsammans med familj och vänner.
DRICKER GÄRNA: Gott vin till god mat
MIN TRÄNINGSBAKGRUND:Som ungdom provade jag på en hel del, t ex tennis, pingis, fotboll, badminton, m m. Har därefter även hållt på en hel del med kampsport och lite klippklättring. Numera håller jag mig till golf och spinning (och ett gympa- eller step-pass då och då).