Vi som jobbar på Videdals GIF

Cirkel

Instruktör Gabriella hos Videdals GIF

Gabriella Lidäng

Cirkel
VOD
Cirkel, VOD

FÖDD: 1986
FAMILJ: Man och två döttrar
NÄR JAG ÄR HÄR: kör jag cirkelgympa och WOD
NÄR JAG INTE ÄR HÄR: Arbetar jag som domare (i domstol, inte på fotbollsplanen). Övrig tid hittar jag på saker med min familj. Barnen har en härlig förmåga att sluka den mesta lediga tiden. Att titta på en bra tv-serie eller spela dator- eller tvspel är också något som roar mig. Jag sysslar även en del med digital scrapbooking (dvs. på datorn).
ÄTER GÄRNA: Det mesta, men en god hamburgare slår det mesta (då pratar vi inte hamburgarkedje-burgare)
DRICKER GÄRNA: Bubbligt vatten med god smak
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: Som liten provade jag nästan alla sporter, men fastnade inte direkt för något. När jag hittade gympa fastnade jag, och jag har under årens lopp tränat många olika pass i grupp (inget peppar så mycket som att till bra musik träna tillsammans med andra glada människor). Till vardags cyklar jag nästan två mil om dagen, till och från jobbet, och i övrigt försöker jag lägga in träningspass i schemat så ofta tid och utrymme finns.


Instruktör Ulf hos Videdals GIF

Ulf Asklund

Cirkel
Spinning
Cirkel, Spinning

FÖDD: 9 juni, 1967
FAMILJ: Bor på Riseberga med min famjlj, Maria, Johan och Emma
NÄR JAG ÄR HÄR: Kör jag spinning och Spinning Styrka. Är även med i styrelsen.
NÄR JAG INTE ÄR HÄR
: Engagerar mig gärna i barnens aktiviteter. Jobbar dock för mycket och ägnar mig alldeles för lite åt egna aktiviteter.
ÄTER GÄRNA: En god middag tillsammans med familj och vänner.
DRICKER GÄRNA: Gott vin till god mat
MIN TRÄNINGSBAKGRUND:Som ungdom provade jag på en hel del, t ex tennis, pingis, fotboll, badminton, m m. Har därefter även hållt på en hel del med kampsport och lite klippklättring. Numera håller jag mig till golf och spinning (och ett gympa- eller step-pass då och då).


Filtrera listan

Styrka
Dance
Gympa/Step
Övriga
Kidz
Styrelse/Funktionär


Är du intresserad av att bli ledare?

Ta gärna kontakt med några av våra instruktörer och presentera dig, eller skicka ett mail till oss på info@videfalsgif.se