Brädgympa

2023-05-16, klockan 17:30 - 18:30

Ett roligt och fartfyllt pass på bräda med enkla stegkombinationer på medelnivå. Bra genomgång av samtliga muskelgrupper, hög puls och mycket glädje. Bra för både dig som är van vid att träna och för dig som är nybörjare!

Passet hålls på Husiegårds Idrottshus, Husie Kyrkoväg 92.
Tänk på att bokningen är bindande och att det ofta är väntelista. Därför ber vi dig att avboka i god tid om du inte kan delta. Det är fritt att avboka fram till 2 timmar innan passet börjar.Vid senare avbokning debiteras du 80 kr vid nästa tillfälle. Detta gäller om passet är fullbokat så att någon annan missar en plats.Förändringar meddelas till anmälda via e-post och även SMS om det är samma dag.
Du som kommer på väntelista får automatiskt en plats om en avbokning sker. Du meddelas då via e-post och även SMS om det är samma dag. Glöm inte bort att avboka om du inte kan delta, även om du bara står på väntelista. På så sätt ger du nästa på listan en chans.
Lokal
Husiegårds Idrottshus
Instruktörer
Ursula Karwat

Du måste logga in för att kunna boka pass

Glömt lösenord? Klicka här.
Ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord kommer att skickas till dig efter att du har angett din e-post.

Ange din e-post

Ny medlem

Klicka här för att registrera dig.