Husiegårds Idrottshus

På andra våningen i Husiegårds Idrottshus kör vi de flesta av våra pass och här har vi också vår reception (endast bemannad i anslutning till våra pass). I huset finns även vår spinningsal på första våningen.

Husiegårds Idrottshus ligger vid Husie Mossestig, i kasern 5, på Gamla Lv4.
Med bil är infarten från Husie Kyrkoväg, precis intill Husie kyrka, och den är märkt med skylten ”Idrottsplats” samt HUSIE KYRKOVÄG 74-102. Se bild.
Det finns gott om parkeringsplatser men tänk på att det kan blir trångt vissa perioder när det är fotbollsmatcher/träningar.
Parkering kostar 5 kr/timme och betalning kan endast ske med app/SMS.

Adress: Husie Kyrkoväg 92
GPS-koordinater: Lat N 55° 34' 56" Lon E 13° 4' 58"

Videdals Privatskola

Videdals Privatskola (Videdals Gård) är en stor sal där vi tar in max. 60 deltagare.

Videdalsgården ligger på Videdalsvägens högra sida (om man kommer från Jägersrohållet). Den fina (nybyggda) danssalen ligger in på skolgården, på höger sida.

Tyvärr finns det bara ett fåtal parkeringsplatser. Parkera gärna vid Coop Videdal, över gatan, då det är parkering med tillstånd utanför Videdals Privata.
Vi rekommenderar de som bor i området att samåka eller cykla.

Adress: Videdalsvägen 40
GPS-koordinater: Lat N 55° 35' 19" Lon E 13° 4' 16"

Bulltofta motionsanläggning

Våra utepass hålls på trädäcket eller nedanför trädäcket utanför gympet på Bulltofta Motionsanläggning. Om gymet är öppet finns även servering med lätt förtäring, glass, kakor och dryck. Området ligger lummig och fint inramat av buskage och grönska. På den stora parkeringen gäller P-skiva. Vi rekommenderar de som bor i området att samåka eller cykla och det finns cykelbana hela vägen fram till vår mötesplats.

Välkommen!

Länk till Bulltofta motionscenter för att läsa mer.

Adress: Cederströmsgatan 6, Malmö
GPS-koordinater: 55,593964, 13,062822

Bäckagårds Idrottshall

Våra barngympapass hålls i stora idrottshallen på Bäckagård. På den stora parkeringen är det betalparkering, med parkeringsappen Parkster.

Adress: Klågerupsvägen 342, Malmö
GPS-koordinater: 55,588108, 13,091354