Yoga för stela män

2023-09-14, klockan 17:30 - 18:30

OBS! Passet är endast för män.

Den här yogan är speciellt utformad för alla de män som har stela muskler, men passar givetvis alla män. Du  får lära dig grunderna i yoga och kommer att guidas igenom olika positioner för att öka rörligheten samt stabilisera och stärka kroppen. Yoga är ett bra komplement till annan träning och motverkar även bla stress.

Har du funderat över att börja med yoga så är detta kursen för dig och inga förkunskaper eller erfarenheter av yoga behövs.

Yoga är en träningsform som passar ALLA oavsett erfarenhet eller smidighet! Andning och rörelse kombineras i en kraftfull träning där olika former av yogaställningar ingår. Styrka, smidighet och balans byggs upp. Du bestämmer själv utifrån dina egna förutsättningar hur mycket du vill utmana dig själv och din kropp och med vilken intensitet du utför övningarna. Kom ihåg att ett yogapass är din tid för dig själv, en tid som du unnar dig själv för att må bra!

Lokal
Husiegårds Idrottshus
Instruktörer
Souha Abdullatif

Du måste logga in för att kunna boka pass

Glömt lösenord? Klicka här.
Ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord kommer att skickas till dig efter att du har angett din e-post.

Ange din e-post

Ny medlem

Klicka här för att registrera dig.