Zumba Gold Videdals Privatskola

2023-01-23, klockan 17:00 - 18:00

Zumba Gold

För seniorer och motionärer som är i behov av en enkel och lätt motionsform. Zumba Gold är en rolig dansinspirerad träning till glada och upplyftande latinamerikanska rytmer som Cha-Cha, salsa, cumbia, batchata, tango m fl.

Passet är en enklare och långsammare form av zumba utan hopp och snabba koordinationer.

Passet hålls på Videdals Privatskola, Videdalsvägen 42.

Tänk på att bokningen är bindande och att det ofta är väntelista. Därför ber vi dig att avboka i god tid om du inte kan delta. Det är fritt att avboka fram till 2 timmar innan passet börjar. Vid senare avbokning debiteras du     80 kr vid nästa tillfälle. Detta gäller om passet är fullbokat så att någon annan missar en plats. Förändringar meddelas till anmälda via e-post och även SMS om det är samma dag.

Du som kommer på väntelista får automatiskt en plats om en avbokning sker. Du meddelas då via e-post och även SMS om det är samma dag. Glöm inte bort att avboka om du inte kan delta, även om du bara står på väntelista. På så sätt ger du nästa på listan en chans.

Lokal
Videdals Privatskola
Instruktörer
Sussie Sörensson

Du måste logga in för att kunna boka pass

Glömt lösenord? Klicka här.
Ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord kommer att skickas till dig efter att du har angett din e-post.

Ange din e-post

Ny medlem

Klicka här för att registrera dig.