Här finns vi

Träna i Husiegårds Idrottshus hos Videdals GIFTräna i Husiegårds Idrottshus hos Videdals GIF

Husiegårds Idrottshus

Husie Kyrkoväg 93
Länk till karta

GPS-koordinater: Lat N 55° 34' 56" Lon E 13° 4' 58"

På andra våningen i Husiegårds Idrottshus kör vi de flesta av våra pass och här har vi också vår reception (endast bemannad i anslutning till våra pass). I huset finns även vår spinningsal på första våningen.

Husiegårds Idrottshus ligger vid Husie Mossestig, i kasern 5, på Gamla Lv4.
Med bil är infarten från Husie Kyrkoväg, precis intill Husie kyrka, och den är märkt med skylten "Idrottsplats" samt HUSIE KYRKOVÄG 74-102. Se bild.
Det finns gott om fria parkeringar men tänk på att det kan blir trångt vissa perioder när det är fotbollsmatcher/träningar.

Gratis parkering

HLR certifikat
Vi har nu en hjärtstartare på Husiegårds Idrottshus.
Våra instruktörer är också HLR-utbildade.

Videdals Privatskola

Videdalsvägen 40
Länk till karta

GPS-koordinater: Lat N 55° 35' 19" Lon E 13° 4' 16"

Videdals Privatskola (Videdals Gård) är en stor sal där vi tar in max. 60 deltagare.

Videdalsgården ligger på Videdalsvägens högra sida (om man kommer från Jägersrohållet). Den fina (nybyggda) danssalen ligger in på skolgården, på höger sida.

Tyvärr finns det bara ett fåtal parkeringsplatser. Parkera gärna vid Netto, över gatan, då det är parkering med tillstånd utanför Videdals Privata.
Vi rekommenderar de som bor i området att samåka eller cykla.

Bäckagårdsshallen

Klågerupsvägen 342
Länk till karta

GPS-koordinater: Lat N 55° 35' 21" Lon E 13° 5' 55"

På Bäckagårdsskolans gymnastiksal kör vi vår storgympa.

Bäckagårdshallen ligger intill skolan på vänster sida på Klågerupsvägen (om man kommer från stan). Parkeringsplats precis intill, parkering med sms-betalning. Kan blir trångt vissa perioder när det är fotbollsmatcher.

Bulltofta motionsanläggning

Länk till karta

GPS-koordinater: Lat N 55° 35' 50" Lon E 13° 3' 46"

Här kör vi utegympa, uteyoga och Zumba® ute i sommar.