.

Core

Styrka, smidighet och stabilitet

.

Core

Styrka, smidighet och stabilitet

.

Core

Styrka, smidighet och stabilitet

.

Core

Styrka, smidighet och stabilitet

Core Malmö

40 min pass med redskap (gummiband, hantlar eller skivstänger) och framförallt kroppen som motstånd går vi igenom de stora muskelgrupperna – passet ger maximal träningseffekt på minimal tid! Detta styrkepass passar i stort sett alla, ung som gammal, otränad eller vältränad, nybörjare eller van. Varje övning får gott om tid så att alla kan hänga med.

Vikten på skivstång och hantlar kan varieras efter förmåga och dagsform vilket gör att alla kan få ut mesta möjliga under ett pass. Musiken peppar dig till att ta i lite extra! Förbättrad muskelstyrka och uthållighet, höjd energiförbrukning, skelettet stärks, hållfasthet i leder och ligament ökar och kroppens stressnivå sänks.

Funktionell styrketräning innebär att man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt. Med denna träning är målet att uppnå en stark, funktionell kropp och inte att bygga muskelvolym. Kroppen ska vara stark i de vardagliga situationer som den utsätts för.

Och dessutom är det superkul!

KOMMANDE PASS
Mån 17/6
18:00
Core 40 min
INSTRUKTÖRER
Ursula Karwat
Anette Holmqvist
Anna Larsson Murray
Charlotte Rickard
PLATS
Husiegårds Idrottshus
Husie Kyrkoväg 92
FRÅGOR
info@videdalsgif.se
.
Vi jobbar för att varje pass ska vara roligt, fartfyllt och medryckande.